De vakkundig geknipte mannencoupe…. Je ziet het op de catwalk…. Je voelt dat het gaat komen…. Je hoort er steeds meer over in de media…. Je klant begint er naar te vragen...

Het hele concept rondom het vakmanschap van de barbier en het knippen van de “nieuwe” herencoupes, greep mijn aandacht. Eenmaal de verdieping opgezocht, ben ik er van overtuigd geraakt, dat je in deze markt van onderscheiden, een opvallende, creatieve en omzetvehogende kans kan pakken.

Heel trots ben ik, dat de NEW YORK BARBERS “JA” hebben gezegd en ik jou de kans kan bieden om deel te nemen aan een look&learn voor 10 personen.

Deze exclusieve workshop vindt plaats in de NEW YORK BARBERSHOP in Hotel New York in Rotterdam. In een sfeer van Brooklyn New York, waar in de 30er jaren maffia bazen zich lieten scheren.

New York Barbers

De workshop wordt gegeven door Robert Lagerman en een van zijn Master Barbers. Zij hebben ruime ervaring, beheersen Old School –technieken en hechten waarde aan persoonlijke aandacht.

Zij inspireren je over het vak van barbier anno 2014 en delen kennis over de beste materialen en technieken. Er is een demo met modellen, waarbij aandacht is voor technieken in knippen van coupes en het bijwerken en onderhouden van snorren en baarden.

Best International Barbershop 2013

Best International Barbershop of the year 2013, is de titel die de New York barbers een jaar lang trots dragen. De Spaanse barbiersorganisatie Barberia con Encanto overhandigde de prijs tijdens Salon Internacional 2013 in Madrid. De prestigieuze prijs staat voor orginaliteit, stijl, inspiratie en vakmanschap binnen het barbiersvak.

Graziano PelleEn als voetballer Graziano Pelle, tot je klantenkring behoort mag je ook daar trots op zijn.

Maandag 10 november van 13.00-16.00uur 150,00 Euro excl.btw, Rotterdam.

Laat mij weten of je er bij kan zijn op info@absuccescoaching.nl of bel 06 25 27 25 82.

Stay Connected!
Astrid Blokhuijsen

Contact

Heeft u vragen, aarzel dan niet om even contact te zoeken.

tel: 06 25 27 25 82
email: info@absuccescoaching.nl